Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio Vaas Floral Golden Wire

€ 106,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Fidrio vaas Floral Golden Wire


Op het eerste gezicht is Fidrio vaas Floral Golden Wire wat onregelmatig van vorm. Het valt direct op. Het is net of er in een cilindrische vaas per ongeluk 'een slinger' is gekomen, zoals bij een defect fietswiel. De zware robuuste handgemaakte vaas blijkt echter zo bedoeld. Het is een van de pareltjes van de Fidrio collectie van Prachtig Glas. Dat wordt duidelijk wanneer je jezelf gaat verdiepen in het kunstzinnige design van de vaas, dat 'Golden wire' is genoemd. Als je goed kijkt is het net of er gesteente gevangen zit in Fidrio vaas Floral. De steensoort heeft veel weg van een weerbarstige granietsoort. Kronkelende kostbare goudaders zijn zichtbaar aan de oppervlakte. De schijnbare eenvoud van de buitenvorm van deze vaas, die bij nader inzien eigenlijk wel iets weg heeft van een glad geslepen rivierkei, versterkt op perfecte wijze de buitengewoon fascinerende inwendige structuur. Natuurlijk, wie deze gecompliceerde illusionistische structuur weet te maken met een blaaspijp en de beweging van zijn handen kan heel gemakkelijk een perfecte cilinder draaien. De kunstzinnigheid van Fidrio vaas Floral Golden Wire schuilt in het ambachtelijke raffinement waarmee het dikwandige glas is bewerkt. De vaas is ook gemaakt door een van de meest doorgewinterde Russische meester glasblazers van Fidrio. Het is de perfecte vaas met een bochel!

Formaat Fidrio vaas Floral Golden Wire


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De kleine cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van 3,5 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 28 cm. De vaas meet op zijn breedste punt ongeveer 13 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze handgemaakte glazen vaas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de klassieke mond geblazen vaas oranje grijs van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' oranje met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein. Uit Rusland is er de collectie vazen van Fidrio.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio vaas Floral Golden Wire geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.

Ook interessant

€ 72,50