Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen vaas Calice Grazioso

€ 159,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 18 x 18 x 30 cm
Omschrijving

Glazen vaas Calice Graziozo roze met geel


Deze handgemaakte kelkvormige matglazen vaas is uitgevoerd in een kleurverloop van de hoofdkleuren, geel, olijfgroen en roze. De naar boven steeds weider uitlopende onregelmatige robuuste glazen vaas met zware massieve voet is aan de bovenzijde versierd met een elegante transparante decoratie. Vaas Calice Grazioso is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat kelkvormige glazen vaas


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 18 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 31 cm. De diameter aan de onderzijde meet ongeveer 12,5 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar iets hiervan afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze handgemaakte glazen vaas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de klassieke mond geblazen vaas oranje grijs van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' oranje met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein. Uit Rusland is er de collectie vazen van Fidrio.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de glazen vaas Calice Grazioso geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 119,95