Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio Vaas Fiji

€ 52,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Fidrio vaas Fiji


Fidrio vaas Fiji is kelkvormig, dat wil zeggen dat de vaas naar boven toe steeds wijder uitloopt. Het object kan vanwege haar vorm ook prima als een kom (schaal) dienstdoen. De robuuste handgemaakte vaas is uitgevoerd volgens het design 'Fiji', genaamd naar de Fiji eilanden. Het bestaat uit helder blauwgroen glas dat wordt doorbroken door een onregelmatige goudkleurige kruimelstructuur. Zo eenvoudig als de buitenvorm van deze vaas is, zo boeiend en rijk is de inwendige structuur van het dikwandige glas. De onregelmatige Fidrio vaas Fiji is ontworpen, met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de Russische meester glasblazers van Fidrio.

Formaat Fidrio vaas Fiji


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 22 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 20 cm. De diameter aan de onderzijde van de bodem bedraagt ongeveer 7,5 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar iets hiervan afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze handgemaakte glazen vaas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de klassieke mond geblazen vaas oranje grijs van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' oranje met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein. Uit Rusland is er de collectie vazen van Fidrio.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio vaas Fiji geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.

Ook interessant

€ 72,50