Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio vaas Luna Dalmatian

€ 79,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Fidrio vaas Luna Dalmatian


Fidrio vaas Luna Dalmatian is deels cylindrisch, maar toch ook weer net niet. De vaas heeft een strakke maar eigenwijze vorm, door het hip toegevoegde middendeel. De vaas is uitgevoerd volgens het design 'Dalmatian', dat verwijst naar de tekening op de vacht van het hondenras van de Dalmatiërs. Fidrio vaas Luna Dalmatian is ontworpen, met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de Russische meester glasblazers van Fidrio.

Formaat Fidrio vaas Luna Dalmatian


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 8 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is 38 tot 40 cm. De vaas meet ongeveer 19 cm op het breedste punt. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar iets hiervan afwijkende maten heeft.


Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig Glas biedt vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Een voorbeeld van hun vazen uit de serie Studio Line is de Kiwivaas in blauw. Uit Rusland is er de collectie vazen van Fidrio, waartoe ook de vaas Luna Vintage Pink behoort.

 

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio vaas Luna Dalmatian, geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.

Ook interessant

€ 79,00