Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas Luna Moss

€ 79,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Fidrio vaas Luna Moss


Fidrio vaas Luna Moss is deels cylindrisch, maar toch ook weer net niet. De vaas heeft een strakke maar eigenwijze vorm, door het hip toegevoegde middendeel! De vaas is uitgevoerd volgens het design 'Moss', dat verwijst naar de kleur. Deze is matgroen en heeft een verfijnde structuur, die bestaat uit piepkleine belletjes, en groene glasspikkeltjes van uiteenlopende groentinten. Twee detailfoto's zijn toegevoegd van de hals en het middelste gedeelte van de vaas, gemaakt bij iets andere lichtomstandigheden, zodat kleur en structuur van de vaas goed kunnen worden beoordeeld. Fidrio vaas Luna Moss is ontworpen, met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de Russische meester glasblazers van Fidrio.

Formaat Fidrio vaas Luna Moss


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 8 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 40 cm. De vaas meet ongeveer 18 cm op het breedste punt. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar iets hiervan afwijkende maten heeft.


Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig Glas biedt vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Een voorbeeld van hun vazen uit de serie Studio Line is de Kiwivaas in blauw. Uit Rusland is er de collectie vazen van Fidrio, waartoe ook de vaas Luna Moss behoort.

 

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio vaas Luna Moss, geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.