Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas Snow

€ 169,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

VAAS SNOW van Loranto


Decoratieve mond geblazen glazen vaas van extra dik glas, gemaakt door de glasblazers van Loranto. Deze ovaalvormige afgeplatte vaas is smal van boven en wordt breder naar onder onder. Vaas Snow is gedecoreerd met een speels bergachtig fantasielandschap, waarboven de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. Het is uitgevoerd in een winters kleurenpalet in hoofdkleuren bruin, oranje, wit, zwart, omber en olijfgroen. Vanuit elk gezichtspunt ten op zichtte van de vaas, vanuit voor- en achterkant en de zijkanten, ziet het tekenachtige werveldende lijnenpatroon op de vaas er er compleet anders uit. Omdat elk exemplaar van vaas Snow volledig met de hand is gemaakt, is iedere vaas van dit design gegarandeerd honderd procent uniek als gevolg van verschillen in details van vorm en decoratie.


Formaat vaas Snow:

De hoogte is ongeveer 48 centimeter, op zijn breedste punt meet deze handgemaakte vaas circa 32 cm. De diameter van de ovaalvormige opening aan de bovenkant bedraagt circa 13 cm. De extra zwaar uitgevoerde vaas weegt 7 tot 9 kilo per stuk.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast vaas Snow van Loranto meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook Vaas Fire en de klassieke mond geblazen rood transparante vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas Scavo groen met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glaskunstenaarsfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Vaas Snow van Loranto geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat uiteraard wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen 24 uur na bestelling wordt verzonden. 

Onze glazen objecten worden uitstekend en uit voorzorg zelfs dubbel ingepakt. Om het milieu niet onnodig te belasten wordt er bij het verpakken zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal. Dat zamelen we speciaal met dat doel in. Concreet betekent dit dat we meestal geen gelikte verpakking bieden, maar wel een doeltreffende, want goed beschermende.

Ook interessant