Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas Safari Loranto

€ 169,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

VAAS SAFARI Loranto


Decoratieve mond geblazen glazen vaas van extra dik glas, gemaakt door de glasblazers van Loranto. Deze conische vaas is bij de bodem het smalst en wordt naar boven steeds breder. Vaas Safari is gedecoreerd met een speels fantasielandschap, uitgevoerd in de hoofdkleuren oker, oranjebruin, lichtblauw en violet. Vanuit elk gezichtspunt ten op zichtte van de vaas veranderd het landschap van karakter. Omdat elk exemplaar van vaas Safari Loranto volledig met de hand is gemaakt, is iedere vaas van dit design en vormtype gegarandeerd honderd procent uniek door detailverschillen in decoratie en vorm.


Formaat vaas Safari Loranto:

De hoogte is ongeveer 41 centimeter. Op zijn breedste punt, bij de cirkelvormige opening boven, meet deze handgemaakte vaas circa 20 cm. De diameter van de bodem bedraagt ongeveer 11 cm. De extra zwaar uitgevoerde vaas weegt 7 tot 9 kilo per stuk.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast vaas Safari Loranto meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook Vaas Fire en de klassieke mond geblazen rood transparante vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas Scavo groen met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glaskunstenaarsfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Vaas Safari Loranto geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat uiteraard wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen 24 uur na bestelling wordt verzonden. 

Onze glazen objecten worden uitstekend en uit voorzorg zelfs dubbel ingepakt. Om het milieu niet onnodig te belasten wordt er bij het verpakken zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal. Dat zamelen we speciaal met dat doel in. Concreet betekent dit dat we meestal geen gelikte verpakking bieden, maar wel een doeltreffende, want goed beschermende.

Ook interessant

€ 119,95