Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaso Scavo

€ 529,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Vaso Scavo Marrone Rossastro


Vaso Scavo in de hoofdkleur roodbruin is gemaakt door glasmeester Matteo Tagliapietra, de artistieke voorman van het vermaarde glasatelier Gambaro & Tagliapietra, dat gevestigd is op het eilandje Murano bij Venetië. Deze met de mond geblazen vaas Scavo van glas behoort tot de designserie 'Scavo' van deze glasblazerij. 

Het woord scavo in de naam van het object betekent in het Italiaans vertaald opgraving. Zo verwijst de titel naar wat je als de archeologische uitstraling van de met de mond geblazen glasobjecten uit deze designserie zou kunnen omschrijven. Het heeft er alle schijn van dat dit glazen object door de tand des tijd is verweerd. Dit wordt vooral gesuggereerd door een witkorrelig waas, dat het glasobject gedeeltelijk bedekt, en het lijkt te hebben aangetast. 


Formaat Murano vaas Scavo:

Vaso Scavo Marrone Rossastro is ongeveer 36 cm hoog en meet op het breedste punt 18 cm breed, de handgrepen meegerekend. De diameter van de cirkelvormige bovenzijde is 9,5 cm. De vaas is ook op de bodem perfect cirkelvormig. Toch is de vaas als geheel niet cilindrisch van vorm. De buik is aan de voor en achterzijde afgeplat, in het verlengde daarvan zijn de sierlijke handvaten aangebracht.

De vaas is voorzien van het kwaliteitskeurmerk Vetro Artistico® Murano, ten teken dat het daadwerkelijk op het glaseiland Murano is gemaakt. Aan de onderzijde is het zoals alle producten van dit glasdesignhuis gesigneerd door glasblazer Matteo Tagliapietra.


Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Vaso Scavo Marrone Rossastro geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant