Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen Loranto vaas

€ 89,99 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Glazen Loranto Vaas - oranje met grijs


Deze ovaalvormige met de mond geblazen vaas in de hoofdkleuren oranje en grijs is uniek. De glazen Loranto vaas heeft als hoofdkleur oranje en is abstract organisch gedecoreerd met een vrije tekening van golvend grijs ogende kleurbanen, die een mengeling zijn van met elkaar versmolten blauwen, bruinen en witten. De vaas is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


De glazen Loranto vaas behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De ovaalvormige opening aan de bovenzijde heeft in de breedte een diameter van ongeveer 17 cm en in de diepte een diameter van 14 cm. De hoogte van de Glazen Loranto vaas is circa 30 cm. Op zijn breedste punt meet de vaas ongeveer 26 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar net iets afwijkende afmetingen en een van de foto afwijkende tekening heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast de glazen Loranto vaas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de mond geblazen vaas oranje van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas Murrine goud rood uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.


Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de Glazen Loranto vaas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.