Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kelkvaas van glas

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Kelkvaas van glas met rode binnenzijde


Deze kelkvaas van glas is uitgevoerd in de hoofdkleur wit. De buitenzijde van de kelkvaas van glas  is gedecoreerd met een elegant zwart lijnenpatroon. Een leuk detail van de vormgeving is de met de buitenkant contrasterende helderrode binnenzijde. Omdat deze vaas volledig met de hand is gemaakt is elk exemplaar uit de serie van dit ontwerp uniek. De vorm van de vaas en het patroon van de lijnen is bij elke vaas gegarandeerd anders.


Formaat Kelkvaas van glas

Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De kelkvaas van glas van Loranto is ongeveer 28 cm hoog, heeft bovenin bij de opening een een diameter van circa 17,5 cm en op de bodem een diameter van ongeveer 9,5 cm.


Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze kelkvaas van glas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de mond geblazen vaas oranje van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas Murrine goud rood uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.


Verzendkosten & Levering kelkvaas van glas


Binnen Nederland worden voor de verzending van de kelkvaas van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 89,95
€ 99,95