Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas van glas Loranto

€ 117,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Vaas van glas Loranto


Robuuste decoratieve mond geblazen glazen vaas van dik glas, gemaakt door de glasblazers van Loranto. De kelkvormige vaas is uitgevoerd in een groot dooraderd donkerblauw/ultramarijn vlak en twee kleinere U-vormige vlakken wit glas. Op de onderste helft van de vaas en bij de grens tussen deze vlakken is de vaas gedoreerd met een organisch plantaardig ogend motief van okerbruine accenten, dat aan de vorm van pitten of zaden doet denken. Omdat elk exemplaar van deze vaas tijdens het glasblaasproces met de hand is gevormd, is iedere vaas van dit design volstrekt uniek.


Formaat Vaas van glas Loranto:

De hoogte is ongeveer 35 centimeter. De diameter van de de opening aan de bovenkant bedraagt circa 20 cm, die van de bodem ongeveer 11 centimeter.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze Vaas van glas Loranto meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook Vaas Fire en de klassieke mond geblazen rood transparante vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas Scavo groen met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glaskunstenaarsfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Vaas van glas Loranto geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 119,95
€ 144,95