Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mond geblazen vaas Sahara

€ 84,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Mond geblazen vaas Sahara


Deze klassieke met de mond geblazen vaas Sahara is uitgevoerd in de kleuren creme, okerbruin, zwart, roze en rood. Vaas Sahara is gedecoreerd met een vrije tekening, die geïnspireerd is op de weerbarstigheid van de woestijn, en doet ook een beetje denken aan de structuur van graniet. De vaas is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas Sahara


Het object behoort tot de grotere vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 7 cm. De hoogte is circa 33 cm en op zijn breedste punt meet de vaas ongeveer 20 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar net iets afwijkende afmetingen en een van de foto afwijkende tekening heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast vaas Sahara meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de mond geblazen vaas oranje van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas Murrine goud rood uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van vaas Sahara geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 74,95