Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen vaas Zebra

€ 99,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 0 x 35 cm
Omschrijving

Glazen vaas Zebra met golvende rand


Dikwandige glazen vaas Zebra is aan de buitenkant uitgevoerd in wit en zwart glas en aan de binnenzijde rood. De vaas is uniek en gedecoreerd met zebradesign met parallelle brede banen in wit en zwart. De vaas is grillig van vorm, opvallend is vooral de golvende bovenrand. Ook is er een duidelijk verschil in hoogte van de vaas, gezien vanaf verschillende aanzichten. De vorm roept niet alleen associaties op met een waaier, het doet tevens denken aan de vorm van een bloemkelk. Dit object is met de mond geblazen en dus volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


Ook van bovenaf gezien is de glazen vaas Zebra onregelmatig van vorm. Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De opening aan de bovenzijde heeft gemiddeld genomen een diameter van 28 cm. De hoogte van deze glazen vaas is op zijn hoogste punt circa 35 cm. De cirkelvormige bodem van extra dik glas heeft een diameter van ongeveer 12,5 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn in de collectie van Prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar iets afwijkende maten heeft van de voorafgaande beschrijving.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze met de hand gemaakte vaas van glas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' groen met blauw uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein. Uit Rusland moet de serie speelse praktische vazen van Fidrio worden genoemd.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de glazen vaas Zebra geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant