Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kelkvormige glazen vaas

€ 97,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 20 x 20 x 25 cm
Omschrijving

Kelkvormige glazen vaas 'Raindrops'


Deze handgemaakte kelkvormige glazen vaas is uitgevoerd in de hoofdkleuren wit, geel, oranje, rood en blauw. De vaas is uniek. De naar boven steeds weider uitlopende vaas is onregelmatig gedecoreerd met een dynamisch uitwaaierend patroon. Het patroon doet denken aan uiteenspattende regendruppeltjes, vandaar de naam 'Raindrops'. Iedereen is natuurlijk geheel vrij om er iets anders in te zien. De vaas is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat kelkvormige glazen vaas


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 20 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 25 cm. De diameter aan de onderzijde meet ongeveer 7,5 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar net iets hiervan afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze handgemaakte glazen vaas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de klassieke mond geblazen vaas oranje grijs van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' oranje met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze kelkvormige glazen vaas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 119,95