Geen producten (0)
Geen producten (0)

Waaiervaas zebra van glas

€ 79,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 0 x 35 cm
Omschrijving

Waaiervaas Zebra met rode binnenzijde


Deze Waaiervaas Zebra van glas is aan de buitenkant uitgevoerd in wit en zwart glas en aan de binnenzijde rood. De vaas is uniek en gedecoreerd alsof het een zebra is met parallelle smalle banen in wit en zwart. De vaas is grillig van vorm. De vorm roept niet alleen associaties op met een waaier, maar doet ook denken aan de vorm van een bloemkelk. Dit object is met de mond geblazen en dus volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


Van boven af gezien is deze vaas grillig van vorm. Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De opening aan de bovenzijde heeft gemiddeld genomen een diameter van 25 cm. De hoogte van deze glazen vaas is op zijn hoogste punt circa 35 cm. De perfect cirkelvormige bodem heeft een diameter van ongeveer 10 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze met de hand gemaakte vaas van glas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De gekleurde glazen vaas in warme aardkleuren is net als deze vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' groen met blauw uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de Waaiervaas Zebra geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.