Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas driehoek Loranto

€ 106,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Vaas driehoek Loranto


Vaas driehoek Loranto is uitgevoerd in de hoofdkleuren oranje, rood, crème en violet. De fraaie vaas is uniek en monumentaal gedecoreerd met zes brede verticaal lopende banden van kleur. Deze kleurbanen zijn niet streng geometrisch maar organisch in hun begrenzing en karakter. Lichte banen zijn afwisselend naast donkerder banen geplaatst. De kleurstelling van de vaas doet enigszins aan die van bloemen uit de natuur denken. Het object is met de mond geblazen en dus volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


Van boven af gezien is deze vaas cirkelvormig van vorm. Het object behoort tot de grote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De ovaalvormige opening aan de bovenzijde is 9 cm breed. De hoogte van vaas driehoek Loranto is circa 35 cm en meet op zijn breedste punt ongeveer 25 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast vaas driehoek Loranto meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De mond geblazen vaas Sahara is net als deze vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld vaas Murrine goud rood uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van vaas driehoek Loranto in warme aardkleuren geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.