Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gekleurde glazen vaas Loranto

€ 89,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 18 x 28 x 30 cm
Omschrijving

Gekleurde glazen vaas in warme aardkleuren


Deze gekleurde glazen vaas is uitgevoerd in de hoofdkleuren okergeel, oranje, rood en violet. De vaas is uniek en monumentaal gedecoreerd met zes brede min of meer verticaal lopende banden van kleur. Deze kleurbanen zijn organisch van karakter en licht gebogen van vorm. Ze hebben iets plantaardigs. Het design roept zodoende associaties op met bloemen of fruit. De kleurstelling van de vaas doet enigszins aan die van een perzik denken. Het object is met de mond geblazen en dus volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


Van boven af gezien is deze vaas niet cilindrisch maar ovaal van vorm. Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De ovaalvormige opening aan de bovenzijde is 19 cm breed en 15 cm diep. De hoogte van deze glazen vaas is circa 30 cm en meet op zijn breedste punt ongeveer 28 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar iets afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze met de hand gemaakte vaas van glas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De vaas gemarmerd met rood is net als deze vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Murano vaas 'Canne' in geel, groen en wit uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze gekleurde glazen vaas in warme aardkleuren geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.