Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas Loranto glas

€ 74,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Vaas Loranto glas - Marmer met rood


Deze vaas Loranto glas is uitgevoerd in de hoofdkleur creme en de steunkleuren rood en bruin. De vaas is uniek en gedecoreerd met een breukachtig onregelmatig patroon. Het heeft daardoor iets van marmer of graniet. In tegenstelling tot die steenssoorten heeft de vaas echter geen groefjes en echte breuklijnen, maar een perfect volkomen glad oppervlak! Het breukachtige karakter is gezichtsbedrog. Glasblazers beheersen een groot aantal fascinerende technieken, waar dit een mooi voorbeeld van is. De vaas is met de mond geblazen, en zodoende volledig met de hand gemaakt, door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas Loranto glas


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 12 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 27 cm en op zijn breedste punt meet het glazen object ongeveer 23 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar iets afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze met de hand gemaakte vaas van glas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De vazen 'Raindrops' (type: laag) en de klassieke mond geblazen vaas in oranje en grijs zijn net als deze vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Scafo' groen met zwart gedecoreerd uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze vaas Loranto glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant