Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas van glas Raindrops

€ 84,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 31 x 31 x 19 cm
Omschrijving

Vaas van glas 'Raindrops' (type: laag)


Deze handgemaakte vaas van glas in de hoofdkleuren wit, geel, oranje, rood en blauw is uniek. De ellipsvormige vaas is gedecoreerd met een onregelmatig patroon. Het oogt alsof iets eerst is rond geslingerd en vervolgens is neergedaald als een sluier over de vaas. Al zit er natuurlijk niets op de vaas, de kleuren glas zijn immers met elkaar versmolten. Je zou het effect kunnen associëren met regendruppeltjes, een wolkendek of een patroon van watjes. Je bent er natuurlijk geheel vrij in om er in te zien wat je er zelf in wilt zien! Hoe dan ook, de vaas is met de mond geblazen, dus volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 11 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 19 cm en op zijn breedste punt meet het glazen object ongeveer 31 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende afmetingen heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze met de hand gemaakte vaas van glas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De Vaas 'Raindrops' (type: hoog) past als een broertje bij deze vaas. Hij heeft alleen een geheel andere vorm. Net als de vazen Raindrops is ook de hoge cilindrische donkergele glazen vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' groen met blauw uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze vaas van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.