Geen producten (0)
Geen producten (0)

Loranto vaas Earth

€ 72,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Loranto vaas Earth


Deze ovaalvormige glazen vaas is uniek. Loranto vaas Earth is abstract gedecoreerd met een vrije tekening van weerbarstige lijnen in de kleuren grijs, okergeel, roodbruin en zwart. Het onregelmatige patroon van de vaas doet denken aan de tekening van gesteente, of een dwarsdoorsnede van een bodemlaag. De vaas is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


Loranto vaas Earth behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De bovenzijde van de vaas heeft een diameter van ongeveer 7,5 cm. De hoogte is circa 32 cm en op zijn breedste punt meet de vaas ongeveer 15 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan net iets afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze ovaalvormige glazen vaas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de witte waaiervaas in wit, zwart en rood van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas 'Scavo' groen met zwart gedecoreerd uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glaskunstenaars Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.


Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Loranto vaas Earth geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant