Geen producten (0)
Geen producten (0)

Donkergele glazen vaas

€ 119,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 20 x 20 x 37 cm
Omschrijving

Donkergele glazen vaas


Deze cilindrische donkergele glazen vaas is uniek. De robuuste dikwandige vaas is abstract gedecoreerd met een vrije tekening van dunne en dikkere lijnen en vlakken in de kleuren rood, roodbruin en groen. De vaas is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


Het object behoort tot de grotere vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De bovenzijde van de vaas heeft een diameter van ongeveer 17 cm. De hoogte is circa 37 cm en op zijn breedste punt meet de vaas ongeveer 20 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan net iets afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze hoge donkergele glazen vaas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de Zebravaas met rood kraagje van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas 'Scavo' groen met zwart gedecoreerd uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glaskunstenaars Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze vaas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.