Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas Aritel van Loranto

€ 144,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Vaas Aritel van Loranto


Robuuste decoratieve mond geblazen glazen vaas van extra dik transparant glas, gemaakt door de glasblazers van Loranto. De licht gebogen flesvormige vaas is smal van boven en onregelmatig van vorm. De vaas is voorzien van een brede verticale baan groen, een baan rood en een baan zwart glas met bij de overlappingen wolkerige roomwitte accenten. De transparante kleurbanen rood en groen zorgen waar zij elkaar kruisen voor mengleuren. De baan zwart is dekkend, zodat de vaas als je hem draait beurtelings volledig transparant, semi-transparant en ondoorzichtig is, met als bijkomend effect dat verschillende speelse doorkijkjes ontstaan. Omdat elk exemplaar van vaas Aritel volledig met de hand is gemaakt, is iedere vaas van dit design uniek als gevolg van de details in vorm en decoratie.


Formaat vaas Aritel:

De hoogte is ongeveer 40 centimeter, op zijn breedste punt meet deze handgemaakte vaas circa 17,5 cm. De diameter van de de opening aan de bovenkant bedraagt circa 9 cm.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast vaas Aritel van Loranto meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook Vaas Fire en de klassieke mond geblazen rood transparante vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas Scavo groen met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glaskunstenaarsfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Vaas Aritel van Loranto geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 144,95