Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas Aqua met oker

€ 84,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Vaas Aqua


Deze klassieke ovaalvormige vaas Aqua is uitgevoerd in de kleuren lichtblauw en okerbruin met olijfgroene accenten. Vaas Aque is gedecoreerd met een vrij patroon, geïnspireerd op het zeeleven en de waterplanten van de zee. De vaas is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto. De vaas past mooi bij Vaas Azzuro uit onze collectie (zie daarvoor de exxtra foto).

Formaat vaas Aqua


Het object behoort tot de grotere vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 7,5 cm. De hoogte is circa 32 cm en op zijn breedste punt meet de vaas ongeveer 20 cm. De bodem heeft een diameter van ongeveer 10 cmm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar net iets afwijkende afmetingen en een van de foto afwijkende tekening heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast vaas Aqua meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de mond geblazen vaas oranje van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas Murrine goud rood uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van vaas Aqua geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant