Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio vaas Coloured Stripes

€ 72,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Fidrio vaas Coloured Stripes


Fidrio vaas Coloured Stripes is enigszins kelkvormig, dat wil zeggen dat de vaas naar boven toe iets wijder uitloopt. Je kunt het model ook beschouwen als een onregelmatige cilidrische vaas. De vaas is uitgevoerd in het design 'Coloured Stripes', dat bestaat uit gebroken wit glas, waarin zich een subtiel lijnenspel lijkt te bewegen in varianten van kleuren als oud-roze, cobaltgroen en gebrande omber. Fidrio vaas Coloured Stripes is ontworpen, met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de Russische meester glasblazers van Fidrio.

Formaat Fidrio vaas Coloured Stripes

Het object behoort tot de grotere vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 55 cm. De diameter aan de onderzijde van de bodem bedraagt ongeveer 10,5 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar net iets hiervan afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast Fidrio vaas Mundo Verde meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de klassieke mond geblazen vaas oranje grijs van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' oranje met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein. Uit Rusland is er de collectie vazen van Fidrio.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio vaas Coloured Stripes, geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.

Ook interessant

€ 119,95