Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio vaas Mundo Verde

€ 72,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Fidrio vaas Mundo Verde - Extra Large


Fidrio vaas Mundo Verde is deels kelkvormig, dat wil zeggen dat de vaas naar boven toe steeds wijder uitloopt. De vaas als geheeld doek ook denken aan de vorm van een glas. Deze vaas is uitgevoerd volgens het design 'Breeze', dat bestaat uit helder transparant glas dat geaderd lijkt door een draderig patroon van witte, zandgele, roze en lila tinten met daar tussenin belletjes. Het bijzondere van het design Breeze is dat het glas een iridiscerende werking heeft, te vergelijken met de raadselachtige olieachtige lichtreflectie van parelmoer. Dit maakt ook dat deze subtiele vaas bijzonder moeilijk is te fotograferen. Zie de beide details voor een zo goed mogelijke indruk van het design. Fidrio vaas Mundo Verde is ontworpen, met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de Russische meester glasblazers van Fidrio. De vaas past prachtig bij Fidrio vaas Pablo Breeze.

Formaat Fidrio vaas Mundo Verde

Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De onregelmatige cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 17 cm. De hoogte van deze handgemaakte glazen vaas is circa 29 cm. De diameter aan de onderzijde van de bodem bedraagt ongeveer 6,5 cm. Het buikje beneden meet ongeveer 13 cm op het breedste punt. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar iets hiervan afwijkende maten heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast Fidrio vaas Mundo Verde meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de klassieke mond geblazen vaas oranje grijs van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans designglas bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' oranje met zwart uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein. Uit Rusland is er de collectie vazen van Fidrio.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio vaas Mundo Verde, design Breeze, geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.