Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bolvaas Loranto Fire

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier PG-LO
Afmetingen (l,b,h) 14,50 x 14,50 x 28 cm
Omschrijving

Bolvaas Loranto Fire in goudoker, groengeel, roodbruin en wit


Deze met de mond geblazen unieke glazen bolvaas Loranto Fire is uitgevoerd in de hoofdkleuren goudoker, groengeel, grijs, roodbruin en wit. De kleurstelling en de levendige structuur van de decoratie is geïnspireerd op brandend vuur. De vaas is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat vaas


Het object behoort tot de middelgrote vazen uit de collectie van Prachtig Glas. De cirkelvormige opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 3 cm. De hoogte is circa 28 cm en op zijn breedste punt meet de bolvaas Loranto Fire ongeveer 14,5 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar net iets afwijkende afmetingen en een van de foto afwijkende tekening heeft.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast vaas Loranto Fire meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Net als deze vaas is ook de hoge donkergele glazen vaas en de klassieke mond geblazen rood transparante vaas van Loranto. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Murano vaas 'Canne' in geel, groen en wit uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

Bekijk de collectie vazen van Loranto bij Prachtig Glas.

Bekijk de collectie glazen vazen van Fidrio bij Prachtig Glas.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van bolvaas Loranto Fire geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant