Geen producten (0)
Geen producten (0)

Coppa Bolle Oro

€ 415,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Coppa Bolle Oro


De met de mond geblazen Coppa Bolle Orro van helder glas met witte en gouden accenten behoort tot de designserie 'Bolle' van glasblazerij Gambaro & Tagliapietra, een vooraanstaand glasatelier dat gevestigd is op het eilandje Murano bij Venetië. Het object is volledig met de hand gemaakt door glasmeester Matteo Tagliapietra.

Het Italiaanse woord Bolle laat zich vertalen als bubbels. Zo verwijst deze benaming naar het fraaie regelmatige patroon van luchtbellen dat de objecten uit de serie Bolle kenmerkt. Oro staat voor goud, dat als subtiele accentuering rondom elke luchtbel is aangebracht. Daarnaast zijn onder meer de fraai getordeerde handgrepen en de bodem van goudkleurig glas gemaakt. De vorm van Coppa Bolle Oro is geïnspireerd op komvormige schalen uit de klassieke oudheid, uit de tijd van de Grieken en de Romeinen. Respect voor de ambachtelijke traditie kenmerkt doorgaans al het design dat uit de gerenommerde glasblazerij van Gambaro & Tagliapietra komt. Zie voor meer voorbeelden de complete collectie van Gambaro & Tagliapietra bij Prachtig Glas.


Formaat Coppa Bolle Oro:

Deze komvormige schaal van glas is ongeveer 12,5 cm hoog, bovenin is de diameter circa 22 cm en op de bodem bijna 9 cm.


Aanvullende informatie:

Glasblazer Tagliapietra heeft zijn signatuur aan de onderzijde van Coppa Bolle Oro gegraveerd. Bovendien is dit glasobject zoals alle objecten van Gambaro & Tagliapietra voorzien van het keurmerk Vetro Artistico® Murano. Dit staat garant voor de authenticiteit van het object, voor het feit dat het hier om echt Murano glas gaat.Verzendkosten & Levering Caraffa Bolle Oro


Binnen Nederland worden voor de verzending van Caraffa Bolle Oro geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 425,00
€ 615,00