Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaas zebra met rood

€ 31,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Vaas Zebra met rood


Glazen vaas Zebra is aan de buitenkant uitgevoerd in wit en zwart glas en is aan de binnenzijde transparant rood gekleurd. De vaas is uniek en gedecoreerd met zebradesign met parallelle brede banen in wit en zwart. De vaas is grillig van vorm, opvallend is vooral de golvende bovenrand. Ook is er een duidelijk verschil in hoogte van de vaas, gezien vanaf verschillende aanzichten. De vorm roept niet alleen associaties op met een waaier, het doet tevens denken aan de vorm van een bloemkelk, zoals die van een narcis. Vaas Zebra Loranto is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meesterglasblazers van Loranto.

Formaat Vaas Zebra met rood


De opening aan de bovenzijde heeft een maximale diameter van 19 cm. De hoogte van Vaas Zebra met rood is op zijn hoogste punt circa 19 cm. De cirkelvormige bodem heeft een diameter van ongeveer 8,5 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn in de collectie van Prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar net iets afwijkende maten heeft van de voorafgaande beschrijving.

Andere glazen vazen in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze met de hand gemaakte vaas van glas meerdere vazen aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. De vazen in onze collectie zijn er in verschillende vormtypen, formaten en prijsklassen. Zie voor Italiaans design bijvoorbeeld Vaas 'Coriandoli' groen met blauw uit Venetië. Uit Polen zijn er de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein. Uit Rusland moet de serie speelse praktische vazen van Fidrio worden genoemd.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Vaas Zebra met rood geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL. Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

Onze glazen objecten worden uitstekend en uit voorzorg zelfs dubbel ingepakt. Om het milieu niet onnodig te belasten wordt er bij het verpakken zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal. Dat zamelen we speciaal met dat doel in. Concreet betekent dit dat we geen gelikte verpakking bieden, maar wel een doeltreffende, want goed beschermende.

Ook interessant

€ 31,95
€ 99,95
€ 99,95