Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen schildpad

€ 37,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 20 x 12 x 8,50 cm
Omschrijving

Glazen schildpad


Deze glazen schildpad is uitgevoerd in transparant glas en een scala van zandkleuren, van creme en ivoor tot verschillende tinten bruin. Het glazen object behoort tot de brede dierencollectie van de webshop Prachtig Glas.

De glazen schildpad is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze glazen schildpad is uniek. Het sierobject is met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder vormgegeven en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Bij iedere glazen schildpad is de kop met zijn ogen en snavel anders gevormd. Ook de vorm van het lichaam en het onregelmatige kleurenpatroon daarvan zijn bij geen enkele handgemaakte schildpad hetzelfde.

Formaat glazen schildpad


De hoogte van de glazen schildpad bedraagt ongeveer 8,5 cm. Op het breedste punt is het schild ongeveer 12 cm breed. De totale lengtre van de glazen schildpad, vanaf het puntje van zijn neus tot aan het puntje van zijn staart is circa 20 m lang. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn in de webshop van prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar net iets daarvan afwijkende maten heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze schildpad verschillende dierfiguren aan in uiteenlopende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de Kleine pinguïn in zwart-witWim de aaibare wesp en het Duo vissen in een kleur naar keuze. Van de glaskunstenaars Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Of het complete overzicht van alle glazen vogels in onze webshop.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de glazen schildpad geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 29,00