Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen pinguïn geel blauw

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 9,50 x 9,50 x 19 cm
Omschrijving

Glazen pinguïn geel blauw (klein)


Deze glazen pinguïn is uitgevoerd in de kleuren geel en blauw. Het glasobject behoort tot de bonte familie dierfiguren van de webshop Prachtig Glas.

De lazzen pinguïn is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze glazen pinguïn is uniek. Het sierobject is met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder vormgegeven en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Bij iedere  pinguïn van glas is de kop anders gevormd, en zijn de ogen en de snavel anders geplaatst. De vorm van het lichaam en het kleurpatroon daarvan zijn ook bij geen enkele pinguïn precies hetzelfde.

De glazen pinguïn in geel en blauw is tevens leverbaar in een groter formaat voor de prijs van € 67,50.

De kleine en de grote pinguïn worden samen met korting geleverd voor € 109,95 (Uw korting € 7,50).

Formaat glazen pinguïn


De hoogte van de kleine glazen pinguïn is ongeveer 19 cm. De diameter op het breedste punt van het lijf is circa 9,5 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn in de webshop van prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar iets hiervan afwijkende afmetingen heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze glaze pinguïn in geel en blauw meerdere dierfiguren aan van uiteenlopende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld het duo vissenRosetta de papegaai van glas en Wim de aaibare wesp. Van de glaskunstenaars Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Je kunt ook het complete overzicht van alle glazen vogels in onze webshop bekijken.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de kleine glazen pinguïn geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 29,00