Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pinguïn van glas zwart-wit groot

€ 67,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 10,50 x 10,50 x 30 cm
Omschrijving

Pinguïn van glas zwart-wit groot


Deze pinguïn van glas is uitgevoerd in zwart-wit. Het glazen object behoort tot de vrolijke veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Het sierobject is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze pinguïn van glas is uniek. Het is met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder vormgegeven en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Bij elke pinguïn is de kop met ogen en snavel uniek. Ook de vorm van het lichaam en het zwart-witpatroon daarbinnen zijn elke keer net even anders.

De pinguïn van glas in zwart-wit is tevens leverbaar in een kleiner formaat voor de prijs van € 49,95.

De kleine en de grote pinguïn worden samen met korting geleverd voor € 109,95 (Uw korting € 7,50).

Formaat pinguïn van glas


De hoogte van de grote pinguïn van glas bedraagt ongeveer 30 cm. De diameter op het breedste punt van het lijf is circa 10,5 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn in de webshop van prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar een hiervan afwijkende maat heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast dit glazen sierobject in zwart-wit meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Rosetta de papegaai van glasWim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de glaskunstfamielie Borowski hebben we objecten uit de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Of bekijk het complete overzicht van alle glazen vogels in onze webshop.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de grote pinguïn geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.