Geen producten (0)
Geen producten (0)

Chico de glazen papegaai

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 12 x 16 x 32 cm
Omschrijving

Chico de glazen papegaai


Chico de glazen papegaai is uitgevoerd in de hoofdkleur geel met blauwe accenten. Het glasobject behoort tot de vrolijke veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Chico is vervaardigd in de glasblazerij van Ozzaro en Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze vrolijkmakende glazen papegaai is uniek. Chico is volledig met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder gevormd en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Elke Chico kijkt weer anders uit zijn ogen. De drie veren op zijn hoofd zijn steeds weer net even anders van kleurschakering, grootte en vorm. Bovendien is bij elke glazen papegaai de snavel anders van vorm en iets anders aan de kop gezet. Natuurlijk is ook de vorm van het lijf van iedere papegaai uniek van vorm.

Chico heeft een partner, Rosetta, die wordt geleverd in de kleuren roze met turquoise.

Formaat glazen papegaai


Van het puntje van de veren op de kop tot aan de onderkant van het lijf meet dit glazen sierobject ongeveer 32 cm. De diameter van het onderlijf is circa 12 cm. De afstand tussen het puntje van de snavel en het achterhoofd bedraagt ongeveer 16 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze vrolijke papegaai meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant van glas. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Of het complete overzicht van alle glazen vogels in onze webshop.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Chico de glazen papegaai worden geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.