Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vogel Murano glas kleur rood

€ 32,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 4 x 6 x 5 cm
Omschrijving

Vogel Murano glas kleur rood met wit


Dit vogeltje van glas, uitgevoerd in de hoofdkleur rood met wit en gouddecoratie, behoort tot de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De subtiel vormgegeven vogel Murano glas is met de hand gemaakt in een ambachtelijke glasblazerij. Elk exemplaar van dit verfijnd gemaakte glasobject is daarom uniek. Vogel Murano glas in de kleur rood is volledig met de met de mond geblazen door een meester glasblazer van het eiland Murano bij Venetië, en vervolgens met de hand verder gevormd en bewerkt tijdens het arbeidsintensieve proces van het glasblazen.

Vogel Murano glas is ook leverbaar in de kleur groen met rood.

Formaat glazen vogeltje


Van het puntje van de snavel tot het staartje meet dit glazen sierobject ongeveer 6 cm. De hoogte is circa 5 en op het breedste punt van zijn lijf meet het Murano vogeltje ongeveer 4 cm. Omdat echter alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar iets afwijkende maten heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast de vogel Murano glas verschillende andere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de innemende gele Toekan met zijn felrode snavel, die wat eenvoud betreft vergelijkbaar is met meneer ooievaar. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Verzendkosten: GRATIS

Binnen Nederland worden voor de verzending van dit glazen vogeltje geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit vogeltje van Muranoglas, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 29,00