Geen producten (0)
Geen producten (0)

Murano vogeltje kleur groen

€ 32,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 4 x 6 x 5 cm
Omschrijving

Murano vogeltje kleur groen


Dit Murano vogeltje van glas, uitgevoerd in de hoofdkleur groen met rood en gouddecoratie, behoort tot de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Het subtiel vormgegeven vogeltje is met de hand gemaakt in een ambachtelijke glasblazerij. Elk exemplaar van dit verfijnd gemaakte glazen object is daarom uniek. Het Murano vogeltje is volledig met de met de mond geblazen door een meester glasblazer van het eiland Murano bij Venetië, en vervolgens met de hand verder gevormd en bewerkt tijdens het arbeidsintensieve proces van het glasblazen.

Het Murano vogeltje is ook leverbaar in de kleur rood met wit.

Formaat glazen vogeltje


Van het puntje van de snavel tot het staartje meet dit glazen sierobject ongeveer 6 cm. De hoogte is circa 5 en op het breedste punt van zijn lijf meet het Murano vogeltje ongeveer 4 cm. Omdat echter alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar iets afwijkende maten heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast het glazen murano vogeltje verschillende dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de innemende gele Toekan met zijn felrode snavel, die wat eenvoud betreft vergelijkbaar is met meneer ooievaar. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Verzendkosten: GRATIS

Binnen Nederland worden voor de verzending van dit galzen vogeltje geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.