Geen producten (0)
Geen producten (0)

Olifant Murano glas rood

€ 37,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 7,50 x 4,50 x 8,50 cm
Omschrijving

Olifant van Murano glas in de kleur rood


Deze rode olifant van Murano glas, uitgevoerd in de hoofdkleur rood met gouddecoratie, behoort tot de veelzijdige dierencollectie van webshop Prachtig Glas.

Het olifantje is gemaakt in een ambachtelijke glasblazerij. Elk exemplaar van deze zeer verfijnd gemaakte olifant is uniek. Het olifantje is volledig met de met de mond geblazen door een meester glasblazer van het eiland Murano bij Venetië en vervolgens met de hand verder gevormd en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. 

De olifant is ook leverbaar in de kleur wit en zwart.
Zie ook het overzicht van Glazen olifanten bij Prachtig Glas.

Formaat glazen olifant


Van het puntje van de lange rode slurf tot het achterwerk meet dit glazen sierobject ongeveer 7,5 cm. De hoogte is circa 8,5 cm en op het breedste punt van zijn lijf meet het ongeveer 4,5 cm. Omdat echter alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar afwijkende maten heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze olifant meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de innemende gele Toekan met zijn felrode snavel, die wat eenvoud betreft vergelijkbaar is met meneer ooievaar. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze glazen olifant geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 24,95
€ 29,00