Geen producten (0)
Geen producten (0)

Set drie vogeltjes van glas (kleur naar keuze)

€ 54,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Al deze mondgeblazen vogeltjes van glas zijn met de hand gemaakt door de glasblazers van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk vogeltje is uniek en anders dan een ander vogeltje. Geen vogeltje is hetzelfde, dat is simpelweg onmogelijk bij handgemaakte producten en het is ook de charme ervan. De verschillende vogels kunnen wel worden ingedeeld in een aantal kleurgroepen.

Stel bij deze aanbieding een set van drie gekleurde voges samen, krijg korting en betaal geen verzendkosten. Je kunt kiezen uit de kleuren: wit met zwart, wit met andere kleuren, rood, rood met wit, roze (optisch, want bestaat uit rode en witte lijnen), blauw, donkerblauw, groen, bruin, violet, zwart met wit en geel. Bekijk om de keuze te bepalen het volledig kleuroverzicht van vogeltjes uit deze serie.

DIT IS EEN PERMANENTE AANBIEDING in de webshop Prachtig Glas:
De vogeltjes kosten € 19,95 per stuk. Drie vogels zouden normaal gesproken dus € 59,85 kosten. Je betaalt echter € 54,95. Met de optie van drie glazen vogeltjes in kleuren naar keuze heb je dus € 4,90 korting!

Prachtig Glas heeft ook een permanente aanbieding van twee vogeltjes, deze kosten samen € 37,95. Daar geldt dus een korting van in totaal € 1,95

VERZENDKOSTEN:
Verzendkosten binnen Nederland: GRATIS.