Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Schaal Safari

€ 169,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

SCHAAL SAFARI van Loranto


Decoratieve mond geblazen glazen schaal van extra dik glas, gemaakt door de glasblazers van Loranto. Deze robuuste ovaalvormige schaal komt ongeveer zes centimeter vanaf het tafeloppervlak. Schaal Safari van Loranto is gedecoreerd met een speels patroon, dat is geïnspireerd op Afrika, uitgevoerd in de hoofdkleuren oker, oranjebruin, lichtblauw en violet. Omdat elk exemplaar van schaal Safari van Loranto volledig met de hand is gemaakt, is iedere schaal van dit design gegarandeerd uniek als gevolg van detailverschillen in de vorm en de decoratie.


Formaat schaal Safari van Loranto:

De horizontale diagonaal van de onregelmatige ovaalvormige schaal meet ongeveer 49 centimeter, de verticale diagonaal circa 43 cm. De extra zwaar uitgevoerde schaal weegt 7 tot 9 kilo per stuk.


Zie voor meer schalen van Loranto in ons assortimet het overzicht van beschikbare mond geblazen schalen van glas van Loranto.

Zie voor onze andere handgemaakste schalen van glas, van onder meer gerenommeerde glasmerken als Borowski, Kosta Boda en Orrefors, het overzicht van kommen en schalen bij Prachtig Glas.


Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van schaal Safari van Loranto geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat uiteraard wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen 24 uur na bestelling wordt verzonden. 

Onze glazen objecten worden uitstekend en uit voorzorg zelfs dubbel ingepakt. Om het milieu niet onnodig te belasten wordt er bij het verpakken zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal. Dat zamelen we speciaal met dat doel in. Concreet betekent dit dat we meestal geen gelikte verpakking bieden, maar wel een doeltreffende, want goed beschermende.

Ook interessant

€ 295,00