Geen producten (0)
Geen producten (0)

Komvormige schaal van glas 'Murrine' (roze goud)

€ 849,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier PG-GA
Omschrijving

Met de mond geblazen en intensief met de hand bewerkte glazen kom 'Murrine' in de hoofdkleuren roze met goud. Dit glasobject is gemaakt door glasmeester Matteo Tagliapietra en zijn assistenten. Hij is de artistieke leider van Gambaro & Tagliapietra, een vooraanstaand glasatelier dat sinds 1974 is gevestigd op het eilandje Murano bij Venetië.

De techniek van het 'Murrine', waarmee deze schaal is gemaakt, is een traditionele glasblaastechniek, die al ontwikkeld werd op het eiland van Murano tijdens de zestiende eeuw. Zie voor uitleg van deze techniek de productomschrijving van Vaas 'Murrine' goud met rood.

Deze komvormige schaal van glas is ongeveer 25 cm hoog, bovenin is de diameter ongeveer 30 cm en op de bodem 16 cm. Het object is voorzien van het kwaliteitskeurmerk Vetro Artistico® Murano, om het vakmanschap van de maker van deze kom te onderstrepen en ten teken dat het echt op het eiland van de vermaarde Venetiaanse glasstudio's is gemaakt. Aan de onderzijde is het zoals alle producten van het glasdesignhuis Gambaro & Tagliapietra gesigneerd in de vorm van een glasgravure door de glasblazer.

Ook interessant

€ 94,95