Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schaal 'Murrine' goud met rood - Murano glas

€ 575,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier PG-GA
Afmetingen (l,b,h) 29 x 29 x 16 cm
Omschrijving

Met de mond geblazen en intensief met de hand bewerkte glazen schaal 'Murrine' in de hoofdkleur goud met rode binnenzijde en rode handvaten. Het object is gemaakt door glasmeester Matteo Tagliapietra, de artistieke voorman van Gambaro & Tagliapietra, een vooraanstaand glasatelier dat sinds 1974 is gevestigd op het eilandje Murano bij Venetië.

De techniek van het 'Murrine', waarmee deze schaal is gemaakt, is een traditionele glasblaastechniek, die ontwikkeld is op het eiland van Murano vanaf de zestiende eeuw. Zie voor uitleg van deze techniek de productomschrijving van Vaas 'Murrine' goud met rood, dat in zijn kleurstelling en design perfect past bij deze schaal.

Deze komvormige schaal van glas is ongeveer 16 cm hoog, bovenin is de diameter circa 29 cm en op de bodem iets meer dan 10 cm. Het object is voorzien van het kwaliteitskeurmerk Vetro Artistico® Murano, ten teken dat het daadwerkelijk op het glaseiland Murano is gemaakt. Aan de onderzijde is het zoals alle producten van het glasdesignhuis Gambaro & Tagliapietra gesigneerd door de glasblazer.

Ook interessant

€ 94,95