Geen producten (0)
Geen producten (0)

Borowski Nice Guy Masterpiece

€ 6.500,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier PG-BO
Afmetingen (l,b,h) 0 x 29 x 62 cm
Omschrijving

Borowski Nice Guy - Masterpiece (unicum)


Deze 'Nice guy' van gekleurd glas bestaat uit verschillende componenten, die met de mond geblazen zijn en met de hand bewerkt. We kunnen via een opening in de voorzijde naar binnen kijken naar het rode hart van deze figuur. Dit object betreft een uniek meesterstuk van de hand van de beroemde Poolse glaskunstenaar Stani Jan Borowski, een internationaal vermaarde telg uit de gelijknamige bekende glaskunstenaarsfamilie. In een herkenbare stijl heeft hij al zijn ambachtelijke vaardigheden geëtaleerd in dit uiterst zeldzame glazen kunstobject. Stani Jan is werkzaam als zelfstandig beeldend kunstenaar, en heeft daarnaast samen met zijn broer Pawel de artistieke leiding over alles wat door Borowski Studio wordt gemaakt. Het object is uiteraard voorzien van een signatuur van Stani Jan Borowski, aan de onderkant in het glas gegraveerd.

Formaat Borowski Nice Guy:

De hoogte is 62 cm en de breedte op het breedste punt bedraagt ongeveer 29 cm.


Aanvullende informatie:

Stani Jan in actie:


U kunt dit absolute meesterwerk van glaskunst bezichtigen bij Galerie Beeldkracht, galerie voor (inter)nationale hedendaagse kunst in Scheemda, provincie Groningen.

Informatie over het succesvolle familiebedrijf van Stani Jan Borowski, zijn broers en vader.


Verzendkosten


Verzendkosten binnen Nederland: GRATIS.

Levering: de eigen bezorgdienst van Prachtig Glas komt dit exclusieve object persoonlijk bij u thuis afleveren (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Ook interessant

€ 3.170,00