Geen producten (0)
Geen producten (0)

Borowski Nice Guy masterpiece glas (unicum)

€ 6.500,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier PG-BO
Afmetingen (l,b,h) 0 x 29 x 62 cm
Omschrijving

Deze 'Nice guy' van gekleurd glas bestaat uit verschillende componenten, die met de mond geblazen zijn en met de hand bewerkt. We kunnen via een opening in de voorzijde naar binnen kijken naar het rode hart van deze figuur. Dit object betreft een uniek meesterstuk van de hand van glasmeester Stani Jan Borowski, een internationaal vermaarde telg uit de gelijknamige bekende glaskunstenaarsfamilie. In een herkenbare stijl heeft hij al zijn ambachtelijke vaardigheden geëtaleerd in dit uiterst zeldzame glazen object, waarvan de hoogte 62 cm meet en de breedte op het breedste punt ongeveer 29 cm bedraagt. Stani Jan is werkzaam als zelfstandig beeldend kunstenaar, en heeft daarnaast samen met zijn broer Pawel de artistieke leiding over alles wat door Borowski Studio wordt gemaakt.

Het object is met de hand gesigneerd (in het glas gegraveerd) door Stani Jan Borowski.

Stani Jan in actie:


U kunt dit meesterwerk bezichtigen bij Galerie Beeldkracht, galerie voor (inter)nationale hedendaagse kunst in Scheemda, provincie Groningen.

Informatie over het succesvolle familiebedrijf van Stani Jan Borowski, zijn broers en vader.

Verzendkosten binnen Nederland: GRATIS.

Levering: de eigen bezorgdienst van Prachtig Glas komt dit exclusieve object persoonlijk bij u thuis afleveren (met uitzondering van de Waddeneilanden).