Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio Duck Misty Green

€ 79,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode FL 420 MG
Omschrijving

Fidrio Duck Misty Green XXL


De in extra groot fromaat uitgevoerde Fidrio Duck Misty Green behoort tot de exclusieve dierfiguren in de collectie van het merk Fidrio, dat bekend is vanwege ambachtelijk gemaakt, met de mond geblazen, glas. Duck Misty Green is bewust eenvoudig gehouden van vorm, maar toch zeer herkenbaar. Misty Green verwijst naar het design waarmee de eend is gedecoreerd. De hoofdkleur van het lijf is cremekleurig, waardoorheen licht smaragdgroene draden lopen. De bovenzijde van de eendenkop is zwart, het staartje van het dier is van transparant glas. De schijnbare eenvoud van de buitenvorm van de Duck, versterkt op fraaie wijze zijn fascinerende inwendige structuur. De kunstzinnigheid van Fidrio Duck Dark Misty Green schuilt in het ambachtelijke raffinement waarmee het glas tijdens het proces van glasblazen is bewerkt.


Formaat Fidrio Duck Misty Green


De eend meet van het puntje van de snavel tot en met het puntje van de staart ongeveer 28 cm. Het object is circa 13 cm hoog en meet op het breedste punt ongeveer 12 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, is het vrijwel zeker dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.


Meer dieren in onze collectie


Vogels zijn erg populair als sierobject van glas. Bekijk hier de volledige collectie glazen vogels bij Prachtig Glas. De glasblazers van Fidrio, die de Duck Dark Ocean hebben gemaakt zijn tevens bekend vanwege de veelzijdige collectie glazen vazen. Webshop Prachtig glas biedt naast deze handgemaakte glazen eend een groot aantal andre dierfiguren aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Uit Polen zijn er bijvoorbeeld de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Een voorbeeld van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur is de Kiwivaas in blauw.

 

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio Duck Misty Green geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.

Ook interessant