Geen producten (0)
Geen producten (0)

Zangvogel van Loranto

€ 26,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Zangvogel van Loranto


Dit glazen beeldje van een zangvogel met rode borst is uitgevoerd in de kleuren rood, zwart en transparant glas. In de basis is de vogel gevormd uit mond geblazen glazen pijpen. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De Zangvogel van Loranto is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze vogel is gegarandeerd uniek. De vorm van de snavel pakt steeds net even iets anders uit bij elk exemplaar, net als de rode vlek op de buik, de stand van de kop en pootjes, en de vorm en lengte van de verenstaart. Elke glazen zangvogel van Loranto heeft een unieke lichaamsvorm en is anders van grootte. Geen handgemaakte vogel van deze serie is gelijk aan een andere!

Formaat Zangvogel van Loranto


Verticaal gezien, van de kruin tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 9,5 cm. In de breedte gezien, tussen de achterkant de staartveren en het puntje van de scherpe snavel, meet het glazen beeldje circa 10 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door jou bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze IJsvogel meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de Zangvogel van Loranto een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De vogel wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object binnen Nederland uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,50