Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio Duck Hazel

€ 79,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Fidrio Duck Hazel XXL


De in extra groot fromaat uitgevoerde Fidrio Duck Hazel behoort tot de exclusieve dierfiguren in de collectie van het merk Fidrio, dat bekend is vanwege ambachtelijk gemaakt, met de mond geblazen, glas. Duck Hazel is bewust eenvoudig gehouden van vorm, en toch zeer herkenbaar. Het design waarmee de eend is gedecoreerd wordt Hazel genoemd en behoort tot de pareltjes van de Fidrio collectie. De kleuren waaruit het lijf van de vogel is opgebouwd bestaat uit een mengeling van ultramarijnblauw, karmijnrood, wit en okerbruin. De bovenzijde van de eendenkop is zwart, het staartje van het dier is van transparant glas. De eenvoud van de buitenvorm van deze Duck, versterkt op perfecte wijze de fascinerende inwendige structuur. De kunstzinnigheid van Fidrio Duck Hazel XXL schuilt in het ambachtelijke raffinement waarmee het glas tijdens het proces van glasblazen is bewerkt.


Formaat Fidrio Duck Hazel


De eend is van het puntje van de snavel tot en met het puntje van de staart ongeveer 27 cm, is circa 15 cm hoog en meet op het breedste punt ongeveer 14 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.


Meer dieren in onze collectie


Vogels zijn erg populair als sierobject van glas. Bekijk hier de volledige collectie glazen vogels bij Prachtig Glas. De glasblazers van Fidrio, die de Duck Golden Wire hebben gemaakt zijn tevens bekend vanwege de veelzijdige collectie glazen vazen. Webshop Prachtig glas biedt naast deze handgemaakte glazen eend een groot aantal andre dierfiguren aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Uit Polen zijn er bijvoorbeeld de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

 

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio Duck Hazel geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.

Ook interessant

€ 26,95