Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Schaal Loranto Fire

€ 99,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Schaal Loranto Fire


Deze met de mond geblazen unieke glazen schaal Loranto Fire is uitgevoerd in de hoofdkleuren roodbruin, geel, wit, grijs en oker. De kleur en de levendige structuur van de decoratie is geïnspireerd op een brandend vuur. De schaal is met de mond geblazen en volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van het merk Loranto.

De schaal kan natuurlijk prachtig als gebruiksobject dienst doen, maar het is ook een bijzonder fraai sierobject voor op tafel, in de woonkamer of in de keuken, of op een vensterbank in het raam. De glazen schaal heeft een onregelmatige diameter van ongeveer 40 tot 43 cm. Omdat alle schalen van dit ontwerp met de mond worden geblazen en door de glasblazer al draaiende met zijn hand daarna verder zijn bewerkt, zijn ze allemaal verschillend en dus uniek. Niet alleen is de structuur van het verwarmde gesmolten glas steeds gegarandeerd anders, ook het decoratiepatroon is in elke schaal verschillend van karakter, richting, verhouding en formaat.

Zie voor meer schalen van Loranto in ons assortimet het overzicht van beschikbare mond geblazen schalen van glas van Loranto.

Zie voor onze andere handgemaakste schalen van glas, van onder meer gerenommeerde glasmerken als Borowski, Kosta Boda en Orrefors, het overzicht van kommen en schalen bij Prachtig Glas.

 

Verzendkosten & Levering Schaal Loranto Fire


Binnen Nederland worden voor de verzending van Schaal Loranto Fire geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

Objecten worden uitstekend en uit voorzorg dubbel ingepakt. Om het milieu echter niet onnodig te belasten wordt er bij het verpakken bewust gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal. Dat zamelt Prachtig Glas speciaal met dat doel in. Niet altijd een gelikte verpakking dus, maar wel een doeltreffende. In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling is geleverd.

Ook interessant

€ 99,95