Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bottiglia Scavo

€ 149,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Bottiglia Scavo - Blauw


Bottiglia Scavo in de hoofdkleur blauw met zijn brede gele rand en groene stop is gemaakt door glasmeester Matteo Tagliapietra, de artistieke voorman van het vermaarde glasatelier Gambaro & Tagliapietra, dat gevestigd is op het eilandje Murano bij Venetië.  

Het met de mond geblazen flesje Scavo van glas behoort tot de designserie 'Scavo' van deze glasblazerij. Het woord scavo in de naam van het object betekent in het Italiaans opgraving. Zo verwijst de benaming van het design naar wat je de archeologische uitstraling van alle met de mond geblazen glasobjecten uit deze designserie zou kunnen noemen. Het heeft er de schijn van dat dit glazen object door de tand des tijd is verweerd. Dit wordt gesuggereerd door het doffe, niet glimmende karakter van het glas, en door een witkorrelig waas, dat het glasobject op subtiele wijze bedekt, alsof het flesje inderdaad lijkt te zijn aangetast. 


Formaat, functie en kwaliteitskeurmerk Bottiglia Scavo:

Bottiglia Scavo blauw is ongeveer 14,5 cm hoog en meet op het breedste punt 7,5 cm. Vanwege het formaat ligt het voor de hand om dit glazen sierflesje te beschouwen als modern ontwerp voor een parfumflesje, maar het zou natuurlijk ook dienst kunnen doen als flesje voor likeur of andere sterke drank, of voor olieachtige producten uit de wereld van de keuken. Het is uiteraard aan de beschouwer om dat uit te maken.

Bottiglia Scavo is voorzien van het kwaliteitskeurmerk Vetro Artistico® Murano, ten teken dat het daadwerkelijk op het glaseiland Murano is gemaakt. Aan de onderzijde is het zoals alle producten van dit glasdesignhuis gesigneerd door glasblazer Matteo Tagliapietra.


Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Bottiglia Scavo geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 529,00