Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio Duck Atlantic

€ 79,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Fidrio Duck Atlantic XXL


De in extra groot fromaat uitgevoerde Fidrio Duck Atlantic behoort tot de exclusieve dierfiguren in de collectie van het merk Fidrio, dat bekend is vanwege ambachtelijk gemaakt, met de mond geblazen, glas. Duck Atlantic is bewust eenvoudig gehouden van vorm, maar toch zeer herkenbaar. Het design waarmee de eend is gedecoreerd volgens het subtiele design 'Atlantic', dat bestaat uit een rijke schakering van zandkleuren, grijzige groenen, matbruinen, lichtblauwen en grijzen die gemakkelijk kunnen worden geassocieerd met flora en fauna in de Atlantische oceaan. Het patroon dat het design Atlantic kenmerkt doet in de verte denken aan de plantaardige structuur van zeegrassen, koralen en wieren. Fidrio Duck Atlantic XXl is ontworpen door de designers van Fidrio en volledig met de hand gemaakt door een team van Russische kunstenaars en meester glasblazers.


Formaat Fidrio Duck Atlantic


De eend is van het puntje van de snavel tot en met het puntje van de staart ongeveer 30 cm, is bijna 15 cm hoog en meet op het breedste punt ongeveer 13 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.


Meer dieren in onze collectie


Vogels zijn erg populair als sierobject van glas. Bekijk hier de volledige collectie glazen vogels bij Prachtig Glas. De glasblazers van Fidrio, die de Duck Atlantic hebben gemaakt zijn tevens bekend vanwege de veelzijdige collectie glazen vazen. Webshop Prachtig glas biedt naast deze handgemaakte glazen eend een groot aantal andre dierfiguren aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Uit Polen zijn er bijvoorbeeld de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

 

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio Duck Atlantic geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.

Ook interessant

€ 26,95