Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fidrio Duck Moonlight XXL

€ 79,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Fidrio Duck Moonlight XXL


De in extra groot fromaat uitgevoerde Fidrio Duck Moonlight behoort tot de exclusieve dierfiguren in de collectie van het merk Fidrio, dat bekend is vanwege ambachtelijk gemaakt, met de mond geblazen, glas. Fidrio Duck Moonlight is bewust eenvoudig van vorm gehouden, maar tegelijkertijd o zo herkenbaar. Het design waarmee de eend is gedecoreerd behoort tot de pareltjes van de Fidrio ontwerpers en behoort tot de designserie 'Moonlight'. Fidrio Duck Moonlight is zo mysterieus als de nacht. De eend is gemaakt in de hoofdkleur blauw, met wolkerige kleurzwemen daarin van smaragdgroen, creme en geel, dat je misschien zou kunnen zien als een verwijzing naar een denkbeeldige sterrenhemel. Fidrio Duck Moonlight XXL is ontworpen door de ontwerpers van Fidrio en volledig met de hand gemaakt door hun team van Russische glasblazers.

Formaat Fidrio Duck Moonlight


De eend is van het puntje van de snavel tot en met het puntje van de staart ongeveer 30 cm lang, is circa 15 cm hoog en meet op het breedste punt ongeveer 14 cm. Omdat alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.


Meer dieren in onze collectie


Vogels zijn erg populair als sierobject van glas. Bekijk hier de volledige collectie glazen vogels bij Prachtig Glas. De glasblazers van Fidrio, die de Fidrio Duck Moonlight hebben gemaakt zijn tevens bekend vanwege de veelzijdige collectie glazen vazen. Webshop Prachtig glas biedt naast deze handgemaakte glazen eend een groot aantal andre dierfiguren aan van glasblazers uit landen als Italië, Polen, Rusland en Tjechië. Uit Polen zijn er bijvoorbeeld de speelse designobjecten van de glasfamilie Borowski. Voorbeelden van hun vazen uit de serie Studio Line, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde dierfiguur, zijn de Marabu in blauw, de Kiwivaas in blauw en de Antilope in bernstein.

 

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Fidrio Duck Moonlight geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd. 

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling is verzonden.

Ook interessant

€ 26,95