Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hart klein turquoise, wit en rood

€ 30,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Hart klein turquoise, wit en rood


Mond geblazen en hand gemaakt kristallen hart, waarbinnen de hoofdkleuren turquoise, wit en rood zijn verwerkt. Het object is gemaakt door de meester glasblazers van Ozzaro uit Noord Bohemen in Tsjechië.

Omdat alle harten uit deze serie met de hand worden gemaakt, zijn ze allemaal gegarandeerd verschillend en dus uniek. De een is net iets groter dan de ander, de breedte en de hoogte zullen variëren net als de dikte. Ook de buitenvorm van het hart is bij ieder exemplaar anders. De verschillen tussen de harten onderling zijn het duidelijkst te zien aan de rijke kleurschakeringen binnenin het hart, die tijdens het deels onvoorspelbare maakproces van het glasblazen ontstaan. Deze kunnen nooit hetzelfde worden, omdat het hier om volledig handwerk gaat. Dat is nu juist de charme. Het hart dat we toesturen zal er daarom net even anders uitzien dan dat op de foto.


Formaat hart:

Het is circa 9 cm hoog.Aanvullende informatie:

Het kleine ronde rode logostickertje van 'Loranto Artistic Handmade Glass' kunt u na aanschaf naar believen laten zitten of verwijderen.


Verzendkosten Hart van kristal klein


De verzendkosten zijn binnen Nederland GRATIS.

Ook interessant