Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen muis rood met roze

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Glazen muis


Deze rode muis van glas met zijn ronde roze oren, bolle toet, kogelvormige ogen en kort golvende roze staartje behoort tot de vrolijkste uit de uitgebreide dierencollectie van webshop Prachtig Glas. De muis heeft het klaarblijkelijk naar zijn zin met zijn glazen leventje. Het dier lijkt te glimlachen als de Mona Lisa! Het olijke, eenvoudig maar doeltreffend vorm gegeven, beest is volledig met de hand gemaakt en met de mond geblazen door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat siermuis


Van snorharen tot staart meet het vrolijke glazen knaagdier ongeveer 24 cm. De hoogte is circa 19 cm en op zijn breedste punt meet het sierobject ongeveer 16 cm. Omdat echter alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan net iets afwijkende maten heeft.

Andere dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze glazen muis meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de rode haan of de olijfkleurige zwaan van Borowski. In dezelfde designcollectie van Borowski is er een grote groene kameleon van glas, die tevens als schaal kan dienst doen. Prachtig Glas heeft bovendien vogels van glas in alle soorten en maten, bijvoorbeeld een uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in onder meer de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze galzen muis geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant